25.05.2021

СЪСТЕЗАНИЕТО YOUNG DRUMMERS ВЕЧЕ Е ОТВОРЕНО ЗА ЗАЯВКИ И РЕГИСТРАЦИЯ

Победителят в тазгодишното издание на Young Drummers ще спечели паричната награда от 1 000 евро и възможност за сценична изява.

Golden Drum е известен с дългогодишната си подкрепа на таланти, избрали пътя на успешното кариерно развитие. Фестивалът предоставя на младите професионалисти платформа, чрез която да развият своето критично мислене, да придобият поглед над вдъхновяващите прозрения на индустрията и най-вече шанса да привлекат вниманието на доказаните експерти. Състезанието Young Drummers започна приема на заявки и регистрация на участници от цял свят.

За да предизвикат младите творци под 30-годишна възраст, Фестивалът в партньорство със Словенския туристически борд определят главната тема на състезанието: „Словения, страната на активните почивки.“ За първи път участници от цял ​​свят могат да се включат в състезанието, като се запишат до 1 септември 2021 г. Регистрационната такса е 25 EUR (без ДДС).

Авторът на най-добрия видеоклип или серия от клипове ще получи награда от 1 000 евро и възможността да представи своя труд на виртуалната сцена, на Фестивала на 13 октомври 2021 г. Наградата ще бъде връчена на живо, като част от церемонията по връчване на отличията Golden Drum на 15 октомври 2021 г.

Основна цел на състезанието е да повиши осведомеността за Словения като държава на природни красоти и задължителна „зелена“ дестинация, която предоставя широк набор от активности на открито.  Участниците трябва да имат предвид, че творческите решения ще бъдат използвани в социалните медийни канали на ‘Feel Slovenia’  и ще бъдат насочени към определени таргетирани групи. Една от новостите на Фестивала е, че финалните творби ще бъдат представени като кратко видео или поредица от кратки видеоклипове.

Повече информация на: https://goldendrum.com/young-drummers

Запиши се за нашия бюлетин