10.07.2024

Прочетете официалния доклад на Cannes Lions 2024

Официалният заключителен доклад на Cannes Lions 2024 гарантира, че сте в крак с казаното на сцената – и кампаниите, които спечелиха.

Докладът е изготвен в сътрудничество с WARC и Contagious. WARC измерва творческата ефективност, като използва доказателства, базирани на изследвания, прозрения и собствени инструменти за получаване на данни, а Contagious се фокусира върху пробивни маркетингови идеи и най-добрите кампании в своите сектори.

От прозрения в индустрията до това как се печели Titanium, екипите на LIONS, WARC и Contagious присъстваха във всяка зала за журиране и всеки разговор, за да предоставят най-забележителните моменти от известния фестивал в индустрията. Ще намерите всички ключови теми от Cannes Lions 2024 на едно място. Разсъждавайте върху фестивала и споделете с екипа си, за да се уверите, че са готови за още една година на творчески напредък и съвършенство.

Прочетете доклада.

Регистрирайте се за The Work

Изживейте разговорите на фестивала и открийте победителите в Cannes Lions 2024 ексклузивно в The Work.

Изследвайте прозрения, стратегии, изпълнения и резултати на едно място. Всичко, от което се нуждаете, за да създадете по-добро. 

Разгледайте THE WORK

Бъдете част от LIONS Creative MBA (cMBA). Научете как да генерирате идеи, които печелят награди Lion, с въздействие в реалния свят, оценявайте собствената си работа през очите на най-добрите креативни умове в света – и правете работа, която води до резултати.

Следващата кохорта започва през октомври 2024 гНаучете повече тук.

Бъдете част от следващия фестивал.

Вече гледаме напред към 2025 г. и 72-то издание на Cannes Lions. Регистрирайте се тук, за да научите момента, в който ще се отворят продажбите на Delegate Pass по-късно тази година, и резервирайте по-рано за най-добър достъп.

Запиши се за нашия бюлетин