02.04.2024

Програмата ADCE Agency Exchange 2024 е отворена за регистрация

  • Програмата предлага на представители от творческите отдели на комуникационни агенции шанса да прекарат 3 до 5 седмици в нова работна среда в различна европейска държава, да си сътрудничат с различни екипи и да споделят нови перспективи.
  • Agency Exchange е отворена за всички европейски агенции, които искат да предложат уникална възможност на своите творци от средно ниво.

ADCE вече приема регистрации за новото издание на Agency Exchange, програмата, която телепортира млади творчески професионалисти от една агенция в друга в различни части на Европа, като ги предизвиква да се впуснат в едно пътуване, изпълнено с обучения и културен обмен.

Програмата предоставя изключителна възможност за подобряване на професионалните умения, докато работите в чужбина, без да се налага да напускате текущите си позиции. Тази инициатива не само е от полза за участниците, но също така дава на агенциите достъп до разнообразен набор от таланти от различни култури, страни и произход.

Agency Exchange е отворена за всички професионалисти с минимум 2 години опит, които имат желание да проучат възможностите за работа в чужбина за няколко седмици, както и за агенции, които също се интересуват да приемат други професионалисти от друга европейска държава.

Представители на предходни участници са агенциите: Hasan&Parters (FI), Caffeina (IT), Triad (CZ), WKND (LV), PeterSmith (DE), предлагайки уникални и вълнуващи възможности на своите екипи.

ADCE се цели да създаде най-добрия обмен, съобразени с предпочитанията на всеки участник, с цел насърчаване комуникационна колаборация и осигуряване на безпроблемно и уникално изживяване. За да се осъществи обменът, всяка агенция, предлагаща участник, трябва да бъде домакин и на участник.

Краен срок за кандидатстване: 10 май 2024 г.
Обявяване на съответствие на агенция с участник: юни 2024 г.
Обмен: Между септември и ноември 2024 г.

За повече подробности посетете: https://www.adceurope.org или се свържете с info@adceurope.org.

Запиши се за нашия бюлетин