10.10.2022

ОТВОРЕНА Е РЕГИСТРАЦИЯТА ЗА СЪСТЕЗАНИЕТО YOUNG CREATIVES BULGARIA 2022

Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА), официален и изключителен представител в България на „International Festival of Creativity”, обединяващ фестивалите Cannes Lions, Eurobest, Dubai Lynx и Spikes Asia, стартира Young Creatives Bulgaria 2022. В състезанието могат да участват млади професионалисти на възраст до 30 години – родени на или след 30 ноември 1991 г., работещи в комуникационни агенции в България.

Регистрацията за участие  е безплатна и е отворена до 1 ноември 2022 г., като участниците трябва да се запишат и да работят в екип от двама. Организаторите приканват арт директори, маркетолози, копирайтъри, стратези и медиа планьори, акаунт мениджъри, PR специалисти, както и всички други творчески таланти от комуникационната индустрия да се включат в състезанието.

Целта на локалния конкурс е да избере млади таланти, които да представят България в Eurobest Young Creatives 2022, като разработят предложение за интегрирана кампания по задание, подадено от организаторите на състезанието. Eurobest Young Creatives дава възможност на участниците да спечелят признание от индустрията и да оставят следа върху европейската рекламна карта.

Екипът-победител в Young Creatives Bulgaria 2022 ще бъде обявен на
14 ноември 2022 г.

Повече информация за състезанието и форма за регистрация може да бъде намерена на уебсайта на БАКА – www.baca.bg   

За повече информация за състезанието Young Creatives:

Българска асоциация на комуникационните агенции

0888 061 880; office@baca.bg

Запиши се за нашия бюлетин