27.04.2016

ОПРЕДЕЛИХА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В YOUNG LIONS BULGARIA 2016 – FILM

Победител в конкурса Young Lions Bulgaria 2016 – Film е екипът на Александър Владимиров и Любомир Цветков. Наградата е участие в конкурса Cannes Young Lions 2016, категория Film като представители на България в оспорваната надпревара с млади лъвове от цял свят. Състезанието е в рамките на 63-то издание на фестивала Cannes Lions International Festival of Creativity 2016. Наградата е осигурена от официалния партньор на конкурса – Нова Броудкастинг Груп.

В Кан Александър Владимиров и Любомир Цветков ще заснемат видео по получено от организаторите задание в рамките на 48 часа.

Победителите в Young Lions Bulgaria 2016 – Film бяха избрани измежду 30 екипа, които се регистрираха за участие в конкурса. На 15 април 2016 г. в 16 часа екипите получиха задание по темата:  „Проблеми пред образователната система в България и ангажиране на аудиторията в тяхното решаване“.  Участниците трябваше да създадат видео клип до 60 секунди. Основната цел беше да се покаже, че адекватното и качествено образование е инвестиция в бъдещето, както на нашите деца, така и на обществото ни като цяло. Екипите-участници в конкурса трябваше да предадат готовите рекламни клипове най-късно до 12:00 часа на 18 април 2016 г. В указания срок се получиха 34 предложения.

Финалисти в конкурса Young Lions Bulgaria 2016 – Film са екипите на Александър Антонов и Георги Янакиев, Александър Братимиров и Силвия Григорова, Елизавета Ангелова и Анна-Мария Йорданова, Павлина Бонева и Майя Георгиева и Стефан Шивачев и София Алтова.

Конкурсът YOUNG LIONS BULGARIA 2016 – FILM се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции – официален и изключителен представител в България на „International Festival of Creativity”, обединяващ фестивалите Cannes Lions, Eurobest, Dubai Lynx и Spikes Asia. Нова Броудкастинг Груп е официален партньор на конкурса в България. Участниците в конкурса можеха да използват музика от каталога на Extreme Music , чиито права са осигурени от Анимато Мюзик Пъблишинг.
Видеото на победителите:
Александър Владимиров & Любомир Цветков (победители)

Александър Владимиров & Любомир Цветков (победители)

Финалистите:
Александър Братимиров & Силвия Григорова (финалисти)

Александър Антонов & Георги Янакиев (финалисти)

Елизавета Ангелова & Анна-Мария Йорданова (финалисти)

Павлина Бонева & Майя Георгиева (финалисти)

Стефан Шивачев & София Алтова (финалисти)

Александър Братимиров & Силвия Григорова (финалисти)

ДО 13 АПРИЛ МОЖЕТЕ ДА КАНДИДАТСТВАТЕ В КОНКУРСА YOUNG LIONS BULGARIA 2016 – FILM04.04.2016Българската асоциация на комуникационните агенции, като официален представител на Cannes Lions International Festival of Creativity за България, организира конкурса Young Lions Bulgaria 2016 – Film. Целта на състезанието е да избере екип, който да представи България в конкурса Cannes Young Lions в категория Film през месец юни 2016 г. в Кан, Франция.
В конкурса могат да участват екипи от двама души, като всеки участник трябва да е на възраст до 30 години (роденслед 25 юни 1985) и да работи в комуникационна агенция. Всеки екип, който желае да се регистрира за участие в конкурса, трябва да подаде следния комплект документи:

–          Регистрационна форма

–          Декларация от всеки участник в екипа

–          Писмо от работодателя за всеки участник в екипа, което потвърждава, че участникът е служител в комуникационна агенция.

Попълнените и подписани документи трябва да бъдат изпратени в оригинал до Българската асоциация на комуникационните агенции на адрес: гр. София, ул. Сан Стефано 14, вх. Б, ет. 3 и сканирани на e-mail адрес: younglions@baca.bg най-късно до 13.04.2016г.
Официалният партньор на конкурса – Нова Броудкастинг Груп АД ще изготви бриф, който ще бъде изпратен до всички регистрирани екипи на 15.04.2016г. в 16:00 часа. В срок до

12 часа на 18.04.2016г. участниците трябва да създадат и предадат 60-секунден рекламен клип, заснет и обработен със собствени ресурси.

Победителят в конкурса ще бъде обявен на 26.04.2016г.

За подробни правила за кандидатстване в конкурса, както и за всякакви въпроси, свързани с него, моля, свържете се с организатора на e-mail: younglions@baca.bg или на телефон: 02 944 33 35.

Проектът се осъществява в партньорство с Нова Броудкастинг Груп АД и Анимато Мюзик Пъблишинг.

Запиши се за нашия бюлетин