01.11.2017

ОБЯВИХА ЖУРИТО НА EUROBEST 2017

Организаторите на eurobest обявиха имената на 95 експерти, които ще бъдат част от журито, което ще оцени и награди най-впечатляващите творчески комуникации в цяла Европа. Пълният списък на журито по категории може да бъде видян на www.eurobest.com/awards/2017-eurobest-juries#/

Тридесетото издание на eurobest се завръща в Лондон и ще се проведе от 28 до 30 ноември с тридневен фестивал и церемония по награждаването. Тази година членовете на журито ще се качат лично на сцената, за да споделят своя инсайт от процеса на журиране и да представят някои от наградените заявки в конкурсната програма.

Хосе Папа, управляващ директор на фестивалите Cannes Lions, споделя, че индустрията претърпява огромни промени, което прави още по-важни показателите за творческо постижение. „Членовете на журито са най-добрите в региона и аз съм удовлетворен да видя, че 50% от тях са жени. Това е важна стъпка при разглеждането на неравенството на половете в Европейската творческа индустрия, като показва, че eurobest отново насочва вниманието към актуален проблем.

Пълна информация за конкурса, фестивалната програма, делегатските пакети може да бъде намерена на www.eurobest.com

Запиши се за нашия бюлетин