23.01.2019

НОВ ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА БАКА

Дора Стрезова – Николова

Дора Стрезова-Николова е новият Изпълнителен директор на БАКА (Българската асоциация на комуникационните агенции). 

Дора Стрезова-Николова има 20 годишен опит в областта на маркетинга и комуникациите, продажбите и управлението на различни пазари в Данон Груп – България, Румъния, Русия, Гърция, Адриатическите страни, като последната ѝ позиция е Изпълнителен директор на Данон България, Гърция и Кипър.  В последните 2 години се занимава със своя старт-ъп заедно със своята успешна партньорка и с отглеждането и възпитанието на двете си дъщери. Вълнува се от лидерство, трансформация на лидери и бизнеси, обучение, коучинг, менторство и развитие на хора, стратегическо развитие и иновации.

Предизвикателството като лидер на браншовата организация Дора Стрезова-Николова вижда като развиване на успешните инициативи и проекти на БАКА, както и трансформацията на диалога и действията по наболели за индустрията въпроси, в тясно партньорство с останалите организации, които допринасят за развиването на пазара, налагането на световни и европейски принципи и практики.

Управителният съвет на БАКА благодари на Николай Караджов за приноса му за развитието на дейността на Асоциацията през 2018 г. и му желае успех в следващите начинания.

Запиши се за нашия бюлетин