20.04.2023

Най-важното събитие в PR индустрията наближава, обещавайки да предостави интересно творческо и интелектуално вдъхновение от популярни международни гости

Очаквайте “Печелившата истина: нови възможности” – PR форум към BAPRA Bright Awards 2023, на 11 май

На 11 май в Hyatt Regency Sofia Hotel от 14:00ч. ще се състои дългоочакваният PR форум на Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА), който ще е под надслова „Печелившата истина: нови възможности”. Събитието ще постави фокус върху три ключови теми, които водещи експерти от световния комуникационен бранш ще дискутират през своята творческа призма и професионален опит. Форумът е част от годишните BAPRA Bright Awards 2023, церемонията, която отбелязва вдъхновяващи кампании през изминалата година.

  • Първата тема на форума е Съдържание на истината (Content of Truth) с модератор Сирма Петкова, редактор медия и реклама във вестник Капитал, в чийто панел ще се включи главният творчески директор на Ketchum UK, Инди Селвараджа, който ще говори по какъв начин PR променя истината в творческата дисциплина.
  • Втората тема носи името Технологиите vs истината? (Technology vs Truth?). Неин модератор ще бъде Бойчо Попов, главен редактор в Investor.bg, който ще дискутира с участниците по какъв начин новините, технологиите и платформите развиват комуникациите.
  • Третата тема на форума е Отговорна истина (Responsible truth) с модератор Десислава Стоянова, водещ на „Преди обед“ по BTV и основател на „Бъди гласът, който се отличава“. Сред участниците в тази дискусия ще са Андрю Джонсън, старши съветник в Rud Pedersen Public Affairs и Зофия Бугажна-Касдепке, съосновател на SEG Newgate CEE, които ще обсъдят ролята, отговорността и влиянието на институциите, правителствата, компаниите и медиите.


Цената на билети за членове на BAPRA е 60 лв, за нечленове 80 лв. Комбинираната такса за членове, включваща присъствие на форума и на церемонията по награждаване, е 100 лв.

Форумът ще се проведе на английски език.


Събитието обещава много вълнуващи дискусии, разнообразни гледни точки и вдъхновяваща перспектива за бъдещето на PR индустрията в България и света. За да сте в крак с всички новини около форума и наградите, последвайте страниците на BAPRA във Facebook и LinkedIn още сега.

Запиши се за нашия бюлетин