04.06.2020

НАГРАДИТЕ YOUNG LIONS LIVE ТЪРСЯТ МЛАДИ ТАЛАНТИ, КОИТО ДА РАБОТЯТ ПО БРИФ, РАЗРАБОТЕН В ПАРТНЬОРСТВО СЪС СВЕТОВНАТА ПРОДОВОЛСТВЕНА ПРОГРАМА КЪМ ООН

От 22 до 26 юни на специално създадената платформа LIONS Live организаторите на фестивала Cannes Lions ще дадат възможност на потребители от цял свят да се запознаят с най-добрите примери за оригинално мислене, с експертни перспективи за това какво предстои, с дебати в „тежка категория“, майсторски класове и филми, създадени от най-креативните компании на планетата. Всички материали в платформата ще са достъпни за безплатно гледане.

Преди седмицата на LIONS Live, Cannes Lions стартират наградите Young Lions Live.

Предизвикателството дава възможност на млади криейтив специалисти от цял свят на възраст 18-30 години да работят по задание на Световната продоволствена програма към ООН. Младите таланти са предизвикани да разработят творчески идеи, насочени към промяна на съотношението в уравнението „хранителни отпадъци-глад“.

Участниците ще имат срок до 14 юни да изпратят своята работа за участие в конкурса. Разработките ще се оценяват от специално сформирано жури, а победителите ще бъдат обявени на 26 юни. Наградата е акредитация за Cannes Lions 2021.

Пълна информация е публикувана на https://bit.ly/2MrEPpd

Запиши се за нашия бюлетин