20.07.2023

Наближава ранният срок за подаване на заявки вEffie Awards Europe 

Платформата за подаване на заявки в Effie Awards Europe e отворена за всички агенции и марки, които искат да бъдат признати за своите идеи, които са сработили.

Ранният срок за участие изтича на 31 юли, а крайният краен срок е 22 септември. Победителите ще бъдат обявени и отпразнувани на Effie Day в Брюксел на 5 декември

В рамките на състезанието може да участвате в три различни дисциплини:

Multi-market: за кампании, които се провеждат в две или повече европейски държавиPositive Change: за кампании, които се провеждат в една държава и насърчават позитивна промянаBest of Europe: за кампании, спечелили Gold/Grand Effie в национално състезаниеEffie Bulgaria през 2022 г. Всички категории може да разгледате тук.
 Журирането се провежда в два кръга през септември и октомври, като журито, съставено от почти 150 професионалисти от 24 европейски държави, е включва в себе си 2 председатели от страната на клиента и от страна на агенцията: Ayesha Walawalkar, главен стратегически директор, Mullenlowe Group UK и Catherine Spindler, заместник главен изпълнителен директор на LACOSTE. 

Пропуснахте обявяването на журито? Тук можете да разгледате всички професионалисти, избрани за 2023.

Почти 150 професионалисти от индустрията от 24 европейски страни ще определят победителите за 2023 г., като към журито на Multi-market & Positive Change от страна на България ще се присъединят:

Първи кръгЕлена Колева, Research Director, Pragmatica Bulgaria
Втори кръгИво Алтънов, Managing Director, Noble Graphics Bulgaria

Към журито на Best of Europe от страна на България ще се присъединят:

Първи кръг:
Иван Киров, Strategic & Creative Partner, McCann Sofia
Марчела Абрашена, Regional Managing Director Southeast Europe, KANTAR Bulgaria

Втори кръгДесислава Проева, Media and Communications Professional Former Sales Director – bTV Media Group

Повече информация може да прочетете тук

Запиши се за нашия бюлетин