27.06.2024

Международният фестивал на креативността White Square обяви победителите за 2024 г.

Общо 1115 заявки от повече от 35 страни от Европа, Северна и Латинска Америка, региона на MENA, Азия, Китай и други участваха в конкурсната програма на White Square International Festival of Creativity.

Заявките за White Square 2024 бяха оценени от шест-секторно международно жури , представено от международно признати професионалисти в областта на творчеството и комуникациите, носители на множество награди, както и опитни членове на журито на престижни международни фестивали в областта на творчеството и ефективност по целия свят. Голямата награда на фестивала беше определена от Голямото жури, представлявано от председателите на всички основни състави на журито.

От страна на България в журито взеха участие Иван Тотев, Съосновател и творчески директор, &Play и Красимир Папазов, Главен редактор, Redlink.

Кампании на агенции–членове на БАКА бяха наградени в:

  1. Print&Outdoor

Злато

Klek Shot, агенция Next DC, България

  1. Brand Experience & Activation

Злато

Klek Shot, агенция Next DC, България

  1. Use of Music & Sound Design

Сребро

Фантастико – Изоставен, агенция HUMAN, България

  1. Ambient

Финалист

Klek Shot, агенция Next DC, България

  1. Live Advertising & Events

Финалист

Klek Shot, агенция Next DC, България

Нивото на журиране на фестивала отговаря на най-високите международни стандарти на комуникационната индустрия, поставена е висока летва за критериите и подбора на участниците, а високото ниво на конкуренция и ограниченият брой победители правят наградите на фестивала още по-ценни.

БАКА поздравява всички победителите и се надява наградените идеи на White Square Festival 2024 да се превърнат в източник на вдъхновение за развитие и иновации в креативната индустрия!

Повече за победителите от White Square Festival 2024 на линка.

Запиши се за нашия бюлетин