04.01.2024

Международният творчески фестивал White Square 2024 приема заявки

Ранният срок за подаване на заявки е 19.01.24 г. 

Над 1000 заявки от повече от 35 страни, включително редовни участници от Европа, страните от ОНД, Китай, региона на MENA, Азия, САЩ, Латинска Америка и други, участват всяка година във Фестивала. Всяка година броят на участниците се увеличава, а заявките демонстрират иновативни решения и идеи.

Участието във фестивала дава възможност, както на големи мрежи, така и на местни агенции да бъдат оценени от професионалисти от световната класа. В допълнение към признанието и наградите, кампаниите на победителите от фестивала White Square ежегодно получават широка PR подкрепа от множество индустриални медии от цял ​​свят. Публикациите популяризират най-добрите идеи на агенции и марки в международната общност на творческите индустрии.

Заявки се приемат до 3 май 2024 г на официалния уебсайт в 243-те подкатегории на 8-те категории на конкурса:

CREATIVE: film, print, radio & audio, outdoor, integrated, branded content & entertainment, creative use of media;

BRANDING: communication design, packaging design, digital & interactive design;

MARKETING EFFECTIVENESS;

MARKETING SERVICES: brand experience & activation, PR, direct, campaigns: sectors, innovations;

MEDIA: channels, excellence in media, media campaign;

DIGITAL: digital, mobile, social & influencer, creative data;

CRAFT: film craft, print & outdoor craft, excellence in radio & audio;

MASS MEDIA CONTEST: communication, digital & mobile, reach, integrated campaigns, change for good. brands, change for good. non-profit.

Основните критерии за оценяване на заявките ще бъдат креативността на идеята и нейната реализация, както и ефективността в съответните номинации. Кампаниите, подадени в социалните категории, също ще бъдат оценявани за тяхната значимост за обществото, променяйки околната среда и света към по-добро.

Журито на фестивала White Square 2024 ще бъде представено от най-ярките творчески и комуникационни личности от цял ​​свят, спечелили множество награди и опит в журирането на престижни международни фестивали за креативност и ефективност. Членовете на журито на фестивала White Square ежегодно отбелязват високото ниво на участие и значението на участието във фестивали, тъй като те не само насърчават творчеството като индустрия, но също така вдъхновяват и мотивират творците да създават все по-добри проекти.

Фестивалът White Square, който насърчава креативността, цени високо идеите и хората в индустрията. Фестивалът споделя принципите на социално отговорния маркетинг, миролюбието и защитава общочовешките ценности.

Повече информация може да намерите тук.

Запиши се за нашия бюлетин