30.09.2021

КОНКУРСНАТА ПРОГРАМА EUROBEST YOUNG CREATIVES СЕ ЗАВРЪЩА ПРЕЗ НОЕМВРИ

През изминалите години Eurobest Young Creatives се превърна в едно от най-престижните събития, което празнува творчеството на младите професионалисти из цяла Европа. Eurobest Young Creatives предоставя възможността на всеки млад ентусиаст да покаже своя талант и постижения.

Тази година, съобразно мерките за Covid-19 и с цел избягване налагането на задължителни тестове, двойните ваксинации, ограниченията при пътуване и възможността за здравословни проблеми в последния момент, състезанието ще се проведе отново онлайн под формата на Digital Eurobest Young Creatives Competition през ноември.

На 7 октомври конкурсът ще отвори предварителна регистрация за независимите екипи, които желаят да участват в тазгодишното издание.  

Детайли за състезанието:

Такса за регистрация: 100 евро на отбор

4 октомври: Отваряне на предварителната регистрация

1 ноември: Краен срок за предварителна регистрация

19 ноември: Представяне на бриф

Брифът ще бъде изпратена на екипите по имейл, като ще бъдат поканени на брифинг среща на живо, включваща в себе си Q&A сесия, която ще се проведе от благотворителния партньор на конкурса.

22 ноември: Краен срок за подаване

24 ноември: Журиране на живо

Екипите ще представят кампанията си пред журито през Zoom. След това отборите ще разполагат с 5 минути, в които ще могат да получат въпроси от журито и да им отговорят.

15 декември: Обявяване на победителите и предоставяне на обратна връзка

Победителите ще бъдат обявени на живо, по време на eurobest Unwrapped, като излъчването ще бъде достъпно за глобална аудитория.

Повече информацията може да откриете тук.

Запиши се за нашия бюлетин