14.09.2020

ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯТ ДИРЕКТОР НА INTELDAY БОЯН ИВАНОВИЧ С ПРЕСТИЖНО ОТЛИЧИЕ ОТ STEVIE® INTERNATIONAL BUSINESS AWARDS®

 Експертът е отличен в категорията Изпълнителен директор на годината “Реклама, маркетинг и връзки с обществеността”

Българският PR експерт Боян Иванович бе отличен от престижно международно жури Stevie International Business Awards (IBA) с бронз за визионерството и изключителни постижения като изпълнителен директор на комуникационна агенция Intelday Solutions в категорията „Реклама, маркетинг и връзки с обществеността“. Наградите се раздават за седемнадесети пореден път, а претендентите за важните отличия са от цял свят.

Международните бизнес награди Stevie са водещата програма за бизнес награди в света. Всички лица и организации по света – публични и частни, със стопанска или нестопанска цел, големи и малки – имат право да подават номинации. IBA за 2020 г. получиха заявки от организации от 63 държави и територии.

Журито, оценило заслугите на 29-годишния експерт, са единодушни в коментарите си, че резултатите, които той е постигнал за краткото си време на този пост, са наистина впечатляващи и заслужават да бъдат отличени. Експертите изразяват задоволство, че Боян е имал шанса да покаже своите заложби и да се наложи като лидер в PR сферата не само в България, но и на международно ниво.

Боян Иванович е изпълнителен директор на Intelday Solutions от 2019 г. и стратегически консултант в областта на медиите и репутацията и анализа на корпорациите и неправителствения сектор. Миналата година Боян бе номиниран за Rising Star of the Year на престижните награди за комуникации на Международната организация на комуникационните консултанти – ICCO Global Awards. Боян е доктор по Теория на журналистиката и медиите с фокус върху социалните ефекти на технологичничната журналистика. 

Тъй като продължаващата криза на COVID-19 ще попречи на победителите да получат наградите си на сцената по време на традиционния гала банкет на IBA, те ще бъдат отбелязани по време на виртуална церемония на 1 декември.

Запиши се за нашия бюлетин