06.08.2021

ИЗВЕСТНИ СА ИМЕНАТА НА ПЪРВИТЕ ЛЕКТОРИ В ПРОГРАМАТА НА ФАРА 2021

Отворена е формата за акредитации за Фестивала

Организаторът на ФАРА  – Българска асоциация на комуникационните агенции, обяви имената на първите лектори в програмата на събитието.

FARA UNUSUAL 2021 ще се проведе от 8 до 11 септември, като за първи път от 2000 година насам Фестивалът ще събере в столицата професионалистите от комуникационния бранш. Двадесет и първото издание на ФАРА се завръща след година пауза под мотото “Unexpect the expected”.

Само на 29 години, Александър Калчев става най-младият изпълнителен творчески директор в историята на DDB Париж, след като се присъединява към агенцията веднага след дипломирането си. През 2011 г. Александър е представен от списание Creativity в селекцията „Творците, които трябва да познавате“, а през 2014 г. e един от избраните за класа Young Guns 12 на ADC New York. По време на ФАРА Александър Калчев ще сподели уроците, които са го оформили като професионалист с множество отличия зад гърба си.

Артистичната практика на Иван Мудов обхваща фотография, видео, пърформанс и инсталация. Работата му носи силен метафоричен заряд и поставя под въпрос мястото на съвременното изкуство в рамките на съществуващите системи на власт, социално-политическите и икономически условия. Много хора са го чували да казва, че е най-добрият български художник, а той е чувал много хора да го повтарят, на английски език.

Александър Варов, директор Продуктово портфолио и приходи на Нетинфо, е водещ експерт с над 20-годишен опит в изграждането на дигитални продукти и дигитален маркетинг и с ключова роля в развитието на дигиталните медии и реклама в страната.  

Лекционният панел е част от програмата на ФАРА 2021 на 10 септември. Достъпът до събитието е с акредитации, които до 20 август са на преференциални цени. Агенциите-членове на БАКА могат да заявят акредитации за Фестивала със специална отстъпка. Пълна информация за цени, срокове и условия за акредитации за събитието е публикувана на https://www.fara.bg/accreditations

ФАРА 2021 събира отново заедно рекламната общност благодарение на силната подкрепа от Нова Броудкастинг Груп и Нетинфо.

За повече информация следете www.fara.bg

Ако имате въпроси, изпратете своето запитване до екипа на БАКА на e-mail: fara@baca.bg.

Запиши се за нашия бюлетин