01.04.2022

ИЗВЕСТЕН Е ЕКИПЪТ-ПОБЕДИТЕЛ В КОНКУРСА YOUNG LIONS BULGARIA В КАТЕГОРИЯ PRINT

ПРЕЗ 2022 ГОДИНА СЪСТЕЗАНИЕТО СЕ ПРОВЕЖДА В ТРИ КАТЕГОРИИ


Екипът на Кристина Богданова и Дарина Илиева спечели конкурса Young Lions Bulgaria в категория Print. Наградата им донесе тяхното предложение по задание за създаване на принт реклама, която приканва хората да станат доброволци на най-голямата платформа за доброволчество у нас – TimeHeroes.


Екипът ще участва на финала на конкурса Global Young Lions 2022, категория Print като представители на България в оспорвана надпревара с млади лъвове от цял свят. Състезанието е в рамките на Cannes Lions 2022 и ще се проведе в дигитален формат в периода 16 май 2022 – 7 юни 2022. На второ място се класира екипът на Христа Георгиева и Валентин Томов. Третото място е за екипа на Олга Стойчева и Елисавета Въчева.

Принт рекламите на трите отбора може да бъдат разгледани тук.


Победителите в конкурса Young Lions Bulgaria – Print 2022 бяха определени от жури в състав:
Благовеста Николова (Изпълнителен директор, TimeHeroes), Максим Стоименов (Творчески директор, B+RED), Надежда Трифонова (Основател и творчески директор, NRG Brands), Петър Бояджиев (Creative Partner, gobox), Петър Кесерджиев (Главен творчески директор, Saatchi & Saatchi Sofia), Сергей Георгиев (Творчески директор, Havas Bulgaria).


Участниците в състезанието получиха достъп до колекциите със снимки на Getty Images, световният лидер във визуалните комуникации и партньор на Young Lions Bulgaria 2022.


В състезанието Young Lions 2022 участват млади професионалисти на възраст до 31 години, родени на или след 24 юни 1990, които работят в комуникационна агенция. Тази година Young Lions Bulgaria се провежда в три категории, като предстои обявяването на победителите в категории Digital и Film.


Повече информация за състезанието и правилата за участие са публикувани на уебсайта на БАКА: https://www.baca.bg/events/young-lions-bulgaria-2022/

Състезанието Young Lions Bulgaria 2022 се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции, официален представител на Cannes Lions International Festival of Creativity за България, благодарение на партньорството на Анимато Мюзик Пъблишинг/Extreme Music, на Getty Images, и с медийната подкрепа на bTV Media Group и bTV Radio Group.


За повече информация:
Българската асоциация на комуникационните агенции
e-mail: younglions@baca.bg
моб.: +359 888 061 880

Организатори    

 

Партньори

Медийни партньори

Запиши се за нашия бюлетин