15.03.2024

Запознайте се с журито на секция Omni-Channel Drum

Секция OMNI-CHANNEL е насочена за кампании, които са били представени чрез множество комуникационни канали. Заявките трябва да демонстрират креативното използване на множество канали, тяхната интеграция и ефективността на прилагане на комуникационните решения.

Тази секция има 6 категории, всяка с множество подкатегории: Integrated; Content; Engagement; Digital, Mobile & Technology; Health & Wellness; Sports, Pop Culture & Art.

Председател на журито Omni-Channel Drum е Kentaro Kimura, International Chief Creative Officer и Corporate Officer за Hakuhodo и Основател на Hakuhodo Kettle в Япония.

Към вего ще се присъедният:

“Доскоро винаги имаше правилен отговор, с който се решава даден бизнес и социален проблем. Това вече не е така. Светът стана по-сложен, проблемите на обществото по-трудни за разрешаване до степен, че вече няма верен отговор. Сега трябва да създадем други решения, които развиват нашите способности, които ни извеждат отвъд нашето въображение. Като се възползваме от диверсификацията на медиите, нововъзникващите технологии като AI, можем да погледнем на проблемите по невъобразими начини и да намерим повече пространство за творчеството, за да сътворим своята магия. Като президент на журито на Omni-channel, очаквам с нетърпение да се впусна в приключение с моите колеги членове на журито.“сподели Kentaro Kimura, International Chief Creative Officer и Corporate Officer за Hakuhodo и Основател на Hakuhodo Kettle в Япония.

Научете повече на: https://goldendrum.com/competition/juries

Запиши се за нашия бюлетин