14.10.2021

ЕКСПЕРТИ С ОПИТ В ЖУРИТО НА EFFIE СПОДЕЛИХА СЪВЕТИ ЗА УЧАСТИЕ В КОНКУРСА

В началото на перфектната Effie заявка стои блестящо формулираната аргументация

По време на уебинар за писане на заявки „Как брандът ви да блесне с Effie“, който се проведе на 13.10., експерти с опит като съдии в журито на Effie България представиха своите най-важни съвети за подготовка на успешна заявка за конкурса. Бяха дадени насоки за изграждане на силен бизнес кейс и отговор на въпроса кои са най-често допусканите грешки и какви са спецификите на двете нови категории на Effie Awards България.

Своя опит като жури на конкурса Effie споделиха Анастасия Томешкова (Директор Бизнес Трансформации, Brandworks / Publicis Groupe Bulgaria), Гергана Иванова (Управляващ партньор, The Smarts Group), доц. д-р Кристиян Постаджиян (Преподавател по реклама, Нов български университет), Марчела Абрашева (Регионален управляващ директор за Югоизточна Европа, Kantar), Силвия Костова (Началник управление „Корпоративни комуникации и маркетинг“, Пощенска банка).

Запис от уебинара може да гледате тук.
 
Конкурсът Effie България 2021 е отворен за участие както на агенции, така и на рекламодатели. В четиринадесетото му издание се допускат комуникационни кампании, създадени за и реализирани в България в периода 1.01.2020 – 30.09.2021 г.

Ранният срок за подаване на заявки е 29 октомври 2021 г.
Конкурсът ще е отворен за участие до 9 ноември 2021 г.

Подробна информация за правилата, сроковете, таксите и документация за участие в Effie България 2021 е публикувана на уебсайта на конкурса www.effiebulgaria.org.  

Наградите Effie България 2021 се провеждат с изключителната подкрепа на bTV Media Group – платинен спонсор, Coca-Cola Bulgaria и Vivacom – златни спонсори.

Предстоят още новини около Еffie Awards България 2021 – следете www.effiebulgaria.org и   Effie Bulgaria.

Effie награждава най-ефективните маркетингови комуникации – идеите, които работят.

Запиши се за нашия бюлетин