14.11.2022

БАКА ОБЯВИ ПОБЕДИТЕЛИТЕ В СЪСТЕЗАНИЕТО YOUNG CREATIVES BULGARIA 2022

Екипът на Иван Илчев и Ани Пунчева спечели конкурса Young Creatives Bulgaria 2022. Двамата победители са част от екипа на творческо студио &play. На второ място се класира отборът на Боян Златарски и Весела Карапетрова, които работят в агенция proof. Журито класира на трето място предложението за интегрирана кампания на екипа Десислава Величкова и Мартин Станилов, млади професионалисти от агенция Wunderman Thompson Sofia.

В конкурса Young Creatives Bulgaria 2022 имаха възможност да участват екипи от двама души на възраст до 30 години, които работят в комуникационна агенция.

Младите професионалисти работиха по задание, подадено от Българската асоциация на комуникационните агенции – организатор на състезанието,  да създадат интегрирана комуникационна кампания за повишаване на избирателната активност сред българските граждани на следващите парламентарни избори.

Тази година организаторите на състезанието Eurobest Young Creatives дават възможност на повече млади таланти от цяла Европа да премерят сили и да участват на големия финал в края на месец ноември, където ще работят по специално задание за благотворителна или неправителствена организация. От страна на България участие във финала ще вземат екипът-победител и класираните на второ и трето място екипи.

Конкурсът Young Creatives Bulgaria 2022 се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции – официален и изключителен представител в България на „International Festival of Creativity”, обединяващ фестивалите Cannes Lions, Eurobest, Dubai Lynx и Spikes Asia.

Запиши се за нашия бюлетин